Havemaskiner & haveredskaber

Synes du, at havearbejdet kan være hårdt og tidskrævende? Så har vi hos Bladstrup Smedie diverse havemaskiner, som både letter havearbejdet og gør det meget mere effektivt.
Vores store udvalg af havemaskiner omfatter blandt andet motorsave, hækkeklippere og græstrimmere af det japanske mærke Echo. Disse havemaskiner kan fås i mange forskellige varianter og til gode priser.

Mangler du redskaber til hverdagsarbejdet i haven, så ligger Bladstrup Smedie også inde med et stort udvalg af mere basale haveredskaber som blandt andet skovle,

koste og river. Vores havemaskiner og redskaber sælges også til privatpersoner.

Havemaskiner

Reparation og salg af havemaskiner

Er din havemaskine gået i stykker, kommer vi meget gerne og afhenter den hjemme hos dig og afleverer den tilbage igen, når den er blevet repareret på vores værksted. 

Blandt vores omfattende udvalg af havemaskiner findes også plæneklippere. Så står du og mangler en plæneklipper – kan du besøge vores store udvalg i butikken. Vi har både plæneklippere til at gå med og til at sidde på. Begge varianter findes i mange forskellige størrelser og til gode priser. Vi forhandler både mærket EGO og mærket Snapper, som står for kvalitet.

Giv os et kald, inden du kører ud til os. Så sørger vi for, at vi er her til at tage imod dig og hjælpe dig med at finde den helt rigtige havemaskine eller det helt rigtige redskab.

EGO

I denne kategori forhandler vi håndværktøj, Zero Turn samt plæneklippere, græstrimmere og hækklippere alt sammen på batteri.

Se underkategori eller ring for information. 

TEXAS

I denne kategori finder du plæneklippere.

Se underkategori eller ring for information. 

ECHO

I denne kategori finder du Motorsave, hækklippere, buskryddere og plæneklippere

Motorsave

ECHO CS-310ES

31 cm3, 14" sværd .......... 2195,-

ECHO CS-4010

42 cm3, 15" sværd .......... 3295,-

ECHO CS-490ES

50 cm3, 18" sværd .......... 4695,-   

Priserne er incl. moms

Åbningstider

Mandag - torsdag:   7:00 - 16:00

Fredag:                     7:00 - 15:00

Lørdag - søndag:     Lukket

Bladstrup Smedie

Bladstrup Bygade 5

5450 Otterup

bladstrup@mail.dk

Telefon:

65955353

20230653

ECHO CS-490ES
ECHO CS-490ES