Pillefyr

Hos Bladstrup Smedie leverer, monterer og installerer vi pillefyr fra blandt andet Twinheat. Twinheat er det bedste af det bedste inden for pillefyr. Mærket er 100 procent dansk produceret og har eksisteret i omkring 40 år.

Pillefyr - et grønnere valg

Idet pillefyret kan fyre med mange forskellige materialer, gør det det meget mere fleksibelt end f.eks. et oliefyr, som kun et enkelt brændstof virker til. Et pillefyr er også meget mere miljøvenligt end et oliefyr, idet det ikke kræver fossile brændstoffer.

Hvis du er mere interesseret i et pillefyr fra Vølund Varmeteknik, leverer, monterer og installerer vi også dette hos Bladstrup Smedie.

Vølund pillefyr

Vølund pillefyr er meget robust. Fyret anvender den nyeste forbrændingsteknik og har en lang levetid. Fyret er med snegl og PB20 MAX brænder som standard. Dette er utroligt slidstærkt og man får meget kvalitet for pengene.  

Vølund pillefyr Pellux 100 og Vølund Pellux 200 er kedler, der er udviklet specielt til træpiller

Pillefyr & Stokerfyr

TWINHEAT Combi Anlæg

Anlægget til bl.a. beboelsesejendomme, landbrug og mindre industri.

Det professionelle Biobrændselsanlæg der automatisk brænder træpiller, korn og flis m.m. og mulighed for håndfyring i Variant kedlen. Brugervenlig iltstyring med alle relevante funktioner, herunder faste programmer til træpiller, korn og flis.

Anlægget findes i 3 forskellige modeller i størrelser på 29, 48 og 80kW.

Et pillefyr er et glimrende alternativ til oliefyret for dig, der f.eks. ikke har adgang til fjernvarme. I vores forretning i Bladstrup på Nordfyn – har vi pillefyr fra Twinheat stående til fremvisning og demonstration.

Du er meget velkommen til at komme forbi og se det i drift. Ydermere kan du høre mere om de mange fordele, som du får ved at købe et sådant fyr. Fyret kan fyre med både træpiller, flis, korn og andre materialer.

  • Et godt alternativ til oliefyr
  • Kan fyre med forskellige materialer
  • Mere miljøvenligt end et oliefyr
  • Vi leverer, installerer og servicerer pillefyr

Åbningstider

Mandag - torsdag:   7:00 - 16:00

Fredag:                     7:00 - 15:00

Lørdag - søndag:     Lukket

Bladstrup Smedie

Bladstrup Bygade 5

5450 Otterup

bladstrup@mail.dk

Telefon:

65955353

20230653